Super Soco TS

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Για τους αναβάτες που θέλουν να κάνουν την μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, αλλά και να οδηγούν μοτοσυκλέτα, η Super Soco προσφέρει την TS, την μοντέρνας σχεδίασης μοτοσυκλέτα της νέας εποχής. Το TS είναι ένα μοντέλο που εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα της Bosch ισχύος 1,8 kW ή 2,6 ίππων, που προσφέρει στο μοντέλο τελική ταχύτητα στα 45 χλμ/ώρα. Έτσι, το TS είναι κατάλληλο για οδήγηση ακόμα και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου-ΑΜ.
     
    Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 2 αφαιρούμενες μπαταρίες, με χαρακτηριστικά 60V/20A και τη μέγιστη αυτονομία του σε αυτή την περίπτωση να φτάνει τα 150 χιλιόμετρα. Με μία μπαταρία, ο αναβάτης μπορεί να διανύσει έως και 75 χιλιόμετρα. Η επαναφόρτιση διαρκεί 7 ώρες ή 3,5 ώρες, αν χρησιμοποιηθεί ο ειδικός ταχυφορτιστής των 10 Α.


    Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού και η ροπή του αγγίζει τα 120ΝΜ, τα οποία μπορούν να αποδοθούν άμεσα για ισχυρές επιταχύνσεις. Το συνολικό βάρος του TS ανέρχεται στα 73 κιλά και υπόσχεται απόλυτη ευελιξία και ευκολία στις μετακινήσεις.
     
    Το μοντέλο κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ με την επιδότηση, η τιμή φτάνει στα 2.349 ευρώ.
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)